Bejelentés


WALL ART STUDIO culori, efecte, fantezie,creativitate, creatie


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


 

INDRAZNESTE,

FI CREATIV,

CA SA AI CASA TA DE VIS!

 

WALL ART STUDIO este o companie care ofera servicii complete de pictura decorativa pentru amenajari interioare si lucrari de arta ambientala. Scopul nostru este sa oferim un ambient in primul rand unic, confortabil dar si personalizat.

WALL ART STUDIO realizeaza innobilarea birourilor, hotelurilor, restaurantelor, spatiilor de locuit prin decoratiuni cu efecte speciale, pictura decorativa, pictura murala tip `` tromp l`oieil ``, pictura de sevalet, pictura decorativa monocroma, tablouri, desene, grafica,sticla pictata si panouri iluminate, foliere decorativa vitraly tip tiffany, lampi tiffany, obiecte de decor,mobilire si etajere. Personalizarea unui spatiu interior, indiferent daca abordarea decorarii acestuia este in stil clasic, modern sau neo, poate fi conferita prin inserarea printre elementele de decorare a unor "bijuterii decorative" care sa il unicizeze. Lucrarile de pictura decorativa personalizeaza amenajarea locuintelor, decorarea spatiilor hoteliere (hoteluri, moteluri, pensiuni) si unicizeaza ambianta restaurantelor, cafenelelor, spatiilor comerciale si de business. Lucrari de arta pictate manual Lucrarile noastre sunt creatii unice care confera armonie si culoare, creind un mediu placut si unic. Proiectele sunt personalizate in functie de cerintele specifice de amenajare ale fiecarui client.


 

 

 

 
Hírek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!